kosarad jelenleg üres

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Fizetési módok:

Banki előreutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A rendelés rögzítéskor a rendszer automatikusan díjbekérőt küld a megadott e-mail címre. Az átutaláshoz szükséges adatok: 
Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: Lumax Trade Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 12042830-01690990-00100003
A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a díjbekérő sorszámát!

Utalása bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk Önnek megkezdeni a szállítást a szállítási határidő szerint. Banki átutalás esetén tehát a pénzügyi teljesítés időpontja az a munkanap, amikor a számla ellenértékét a Vállalkozásunk bankszámláján jóváírták.

 

Utánvéttel történő teljesítés:

A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni, vagy bizonyos esetekben lehetséges bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj hozzáadódik. Ezt a fizetési módot nem választhatja, amennyiben egyedi készítésű terméket rendelt.

 

Azonnali bankkártyás fizetés: 

A BARION Payment Zrt.a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a linkletöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: file:///C:/Users/Felhaszn%C3%A1l%C3%B3/Downloads/%C3%81ltal%C3%A1nos%20szerz%C5%91d%C3%A9si%20felt%C3%A9telek.PDF

Szállítási információk:

A webáruházunk által kapott megrendeléseket választásának megfelelően a GLS futárszolgálat (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.,2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.) kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-17 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Lehetőség van személyes átvételre is telephelyünkön. Ez esetben a termék elérhetőségéről e-mailben értesítjük a megrendeléskor megadott e-mail címen. A termék átvételére az e-mailben közölt időponttól számított hét munkanapig van lehetősége, előre egyeztetett időpontban!

 

Házhozszállítási díjszabás:

Házhozszállítás a megadott árakon Magyarország területére érvényesek.

Személyes átvétel: ingyenes

Külföldre szállítás esetén kérjen árajánlatot a szállításra!

 

 

Házhozszállítás

Utánvét

Futárszolgálat (GLS)

1990 Ft

+490 Ft

Személyes átvétel esetén nincs szállítási és utánvételi díj

20.000 Ft felett a szállítás ingyenes.

 

Amennyiben a termék adatlapján úgy látja, hogy a kiszállítás díjmentes, szállítási költség nem terheli a megrendelését.

Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

 


© 2018 www.lumaxhome.hu | adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered by ForWeb Webáruház Készítés