kosarad jelenleg üres


Virágkötészeti bemutató
2019. 10. 20.

Ahogy ígértük, megosztjuk veletek az elmúlt két hétvége eseményeit. A hőmérséklet, a maga 24 fokával, illetve az a tény, hogy az emberek rövidnadrágban, pólóban sétálnak a napsütésben, ne tévesszen meg senkit!!! Rohamosan közeledik a Karácsony... már csak 65 nap van hátra... Így elkerülhetetlen, hogy „karácsonyozzunk” egy kicsit...

Nekünk már nyilván erről szólnak az elmúlt hetek.

Voltunk egy virágkötészeti bemutatón, ahol az idei karácsonyi trendekkel ismerkedhettünk meg. Elismert virágkötők mutattak be dekorkölteményeket ’tradícionális piros Karácsony’ és ’egy cseppnyi luxus, a fekete-arany Karácsony’ témákban. Kóstoltunk virágos desszerteket, és megcsodáltuk a 2020-as felnőtt Virágkötészeti Európa-bajnokság magyarországi válogatójának győztes munkáit. Néhány fotót hoztunk róluk. Álomszépek voltak. A fejdíszt az Anna and the Barbies énekesnőjének, Pásztor Annának kreálták a versenyzők. Extrém, színes, lehengerlő munkák születtek.


Természetesen az élmények mellett, sok-sok alapanyaggal tértünk haza, hogy a karácsonyi csodákat mi is megalkothassuk nektek! A feketét is szeretnénk becsempészni az idei karácsonyi dekorációinkba. Mindenképp próbálunk nektek olyat alkotni a fekete szín használatával, amiről az elegancia, a luxus, a karácsonyi csillogás fog eszetekbe jutni.

Ez az időszak nálunk nem kifejezetten a pihenésé, így a legutóbbi hétvégén is sok szépséggel találkoztunk… Sikerült eljutnunk egy alkotónapra, ahol karácsonyi dekorációt készítettünk, a legújabb Cadence alapanyagokkal.

Megismerkedtünk a márványozás technikájával az elegánsabb vonalat erősítve, és természetesen nem maradhatott el a régi karácsonyi hangulatot felidéző rozsdás fenyőfadíszek készítése sem...

Viszont amit mi mégis a legjobban vártunk, az az antikolt intarziautánzattal díszített csodamacis doboz elkészítése volt. Nagyon sokat dolgoztunk vele, de nagyon megérte… Imádjuk a teddy macikat, főleg így a Karácsony közeledtével... Mindenképp fogunk karácsonyi ajtó és asztaldíszeket készíteni nektek ’macis hangulatban’, de ezeken kívül november elejétől már a macis ajándéktárgyak is elérhetőek lesznek a facebookon, és a webshopunkon, www.lumaxhome.hu egyaránt.

 

© 2018 www.lumaxhome.hu | adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered by ForWeb Webáruház Készítés