kosarad jelenleg üres


Egy szuper tábor
2019. 10. 24.

Sziasztok! Sok dolog történt velünk mostanában. Folyamatos készítjük nektek kézműves termékeinket, illetve nagy erőkkel dolgozunk, hogy elindulhasson honlapunk, a lumaxhome.hu . Egy-két hetet még várni kell rá sajnos, de addig is Facebookon, Instagramon, Pinteresten elérhetőek vagyunk.

Egy szuper táboron vagyunk túl, ahol sok új anyagot, technikát használhattunk, barátkoztunk a steampunk stílussal, ami úgy tűnik, nekünk nagy szerelem lesz. 

A következő két hétvégén is szuper alkotó napokon fogunk részt venni, szeretnénk majd ezekről is beszámolni nektek. Mi már nagyon várjuk, mivel a Karácsony lesz mindkettő témája. Igyekszünk az újdonságokból sok mindent felhasználni már a kézműves termékeinkhez, hiszen nyilván mi már nagyon készülünk a KARÁCSONYra! Természetesen nem terhelünk még benneteket képekkel, merthogy alig kezdődött el az ősz, éppenhogy hideg lett, épp csak kezdenek megjelenni az ősz színei. Szóval élvezzük ki még ezeket a gyönyörű őszi napokat, hogy aztán rácsodálkozhassunk újra a Karácsony csillogására.

Szép hétvégét!

Lumax Home

© 2018 www.lumaxhome.hu | adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered by ForWeb Webáruház Készítés