kosarad jelenleg üres


Élményfestés GYEREKEKNEK
2020. 01. 12.

Manapság a gyerekek nagyon le vannak terhelve az iskolában... Azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek fáradtak, ingerültek, nem tudnak koncentrálni. Ezen problémákra szeretne a Lumax Home megoldást kínálni.

Adjunk élményt a gyermekeknek!

Manapság a gyerekek nagyon le vannak terhelve az iskolában, és sajnos a legtöbb esetben, az iskola után sem tudnak pihenni, hiszen akkor kezdődnek a különféle egyéb foglalkozások: sport, zene, nyelvtanfolyam, különböző felkészítő órák, stb. Azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek fáradtak, ingerültek, nem tudnak koncentrálni. Ezen problémákra szeretne a Lumax Home megoldást kínálni.

Nem véletlenül mondják, hogy a festés az egyik legjobb terápia…

A festés ugyanis a legkülönfélébb módon hat szervezetünkre.

A legfontosabb az, hogy ilyenkor a jobb agyféltekénket használjuk, a kreatív, vizuális, művészi agyféltekénket. Alkotunk, átszellemülünk, kikapcsolunk, elmélyedünk egy olyan „feladatban”, ami nem a megszokott, hétköznapi tevékenység. Színeket kombinálunk, csak arra figyelünk, „vajon mit kell látnom ahhoz, hogy azt a formát meg tudjam festeni?” Ezáltal fejlődik a koncentrációs készség, illetve mivel nem a problémáinkra összpontosítunk, oldódik a bennünk lévő stressz.

A festés fejleszti a finommotorikus képességünket. Már óvodában is, ezen képesség fejlesztéséhez, a rajzolást, festést alkalmazzák.

A festés fejleszti a kreativitást. Ezáltal fejleszti azt, hogy hogyan lássuk másképpen a dolgokat, így segít a probléma-, illetve feladatmegoldásban.

Összességében ez is elég bizonyíték arra, hogy belássuk, milyen jótékony hatása van a festésnek, ezáltal az élményfestésnek szervezetünkre, mindennapjainkra.

Éppen ezért a Lumax Home Csapata mert álmodni egy nagyot, és elhozta Nyíregyházára az élményfestés lehetőségét nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is!

Programunkkal lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy havonta egyszer átéljék a gyerekek az élményfestés jótékony hatását, ezáltal bepillantást is nyernek a festészet kulisszatitkaiba, megismerve ezzel a művészet ezen formáját.

A gyermek élményfestés két óra időtartamú, semmiféle előképzettséget nem igényel. Mindent elmondunk és megmutatunk, tapasztalt festő instruktor jelenlétében.

Reméljük felkeltettük érdeklődésed, és hamarosan valamelyik programunkon Veled is találkozunk!

Lumax Home

© 2018 www.lumaxhome.hu | adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered by ForWeb Webáruház Készítés