kosarad jelenleg üres


Adventi dekoráció készítő workshop
2020. 01. 13.

Mi így készültünk közösen a Karácsonyra!

Egy nagyon pörgős, karácsonyi készülődéssel teli novemberen vagyunk túl, hiszen három alkalommal is workshopot tartottunk. A résztvevők elkészíthették azt a karácsonyi dekorációt, adventi koszorút, vagy asztali díszt, amely a legjobban illik az otthonukba.

Érkeztek hozzánk barátok, testvérek, illetve baráti társaságok.

Nálunk nem az általunk előre meghatározott adventi dekorációt lehetett elkészíteni, hanem ahogy a képeken is látszik, mind egyedi, különleges volt. Mindenki olyan anyagokat, kiegészítőket használt, amely megtetszett neki, amely illett otthonukba. Lehetett bátran keresgélni a díszek, figurák, gyertyák, szalagok, különböző egyéb kiegészítők, termések között.

Miután sikerült a kis kosarakba összeválogatni a kincseket, néhány „jótanács” után elkezdődött a tervezgetés, majd az alkotás.

Volt aki magának készített dekorációt, volt aki ajándékba, de az alkotás felszabadító érzése végül mindenkit hatalmába kerített… Ez volt a mi ajándékunk Karácsonyra… Egy kis énidő, kikapcsolódás, karácsonyi hangulat, stresszmentes néhány óra, amit jó társaságban, karácsonyi kincsek között tölthettek el a kedves „workshoposok”.

Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát!

© 2018 www.lumaxhome.hu | adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered by ForWeb Webáruház Készítés